Introductie

Welkom bij CinZ Administraties!


Bent u op zoek naar (tijdelijke) administratieve ondersteuning, wilt u uw boekhouding uit handen geven of heeft u hulp bij uw aangiften nodig, lees dan zeker even verder om te kijken wat ik voor u zou kunnen betekenen.


Mijn naam is Cindy Zuijderwijk en CinZ Administraties is mijn boekhoudonderneming welke is gevestigd in Monster (Het Westland). Het bijhouden van administraties en alles wat daarbij komt kijken, zoals het verzorgen van aangiften BTW, vormt de kern van mijn activiteiten. Daar ligt mijn passie en daar heb ik ook m'n beroep van gemaakt. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij een groot accountantskantoor waar ik ruim 10 jaar heb gewerkt.     


Ik werk voor ondernemers (zowel B.V.'s als zzp-ers), stichtingen, verenigingen en particulieren. Ik werk vanuit huis, maar ook op locatie. Mijn werkgebied is Het Westland, Den Haag, Rotterdam en omstreken. Vrolijk, enthousiast, flexibel inzetbaar, leveren van maatwerk, kritisch, pro-actief, accuraat, tijdig en betrouwbaar zijn enkele begrippen die mij en mijn boekhoudwerk typeren. 


Zoekt u iemand om uw administratie te verzorgen of bij u ter plaatse periodiek bij te werken in uw eigen boekhoudpakket? Neemt u dan contact met mij op! Ik ben graag bereid om samen met u te kijken wat er moet gebeuren, wat uw wensen zijn en op welke wijze ik u daarbij behulpzaam kan zijn. Ook als u een bedrijf wilt starten kunt u voor advies en begeleiding bij mij terecht.


Als u uw administratie laat verzorgen door CinZ Administraties dan sta ik ervoor garant dat uw administratie netjes voor u wordt bijgehouden en uw BTW-aangiften tijdig worden ingediend.